Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://archives.afs.edu.gr/handle/5000/1328
Citation: | The Sower, 2019, no. 179, Spring |
Description: | Food and Agricultural Waste Recycling, Post-graduate programs, Mediterranean diet under the Perrotis College microscope, AFS and Krinos Olive Center host olive oil workshops, AFS and Passias turkey products available in supermarkets, Preparing for the new Vasilios S. and Aphrodite B. Haseotes Middle School, High School alumni: Lutfie Gjurra-Eirini Symeonidou, Perrotis College alumni: Eva Kalaitzidou-Irenaeus Georgiou-Maureen Mukuba, STEM education: High School students create smartphone app., Cyclical economy at the Elementary School, AFS at Foodexpo Greece, Masterclasses for High School students. |
Extent: | 12 pages |
Publisher: | Thessalonica Agricultural & Industrial Institute (The American Farm School) |
Language: | English |
URI: | http://archives.afs.edu.gr/handle/5000/1328 |
Εμφανίζεται στις Συλλογές: | The Sower |
Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
The Sower 2019 issue 179.pdf | 4.54 MB | Adobe PDF | Προβολή/Ανοιγμα |
Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons