Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://archives.afs.edu.gr/handle/5000/1243
Citation: Ο Σπορέας, 1977, τχ. 3, Φεβρουάριος-Μάρτιος
Description: Απόφοιτοι Σχολής, Υφαντική (Τμήμα Οικοκυρικής), Ανάπτυξη Κέντρου Χειροτεχνίας, Η παραγωγή παγωτού και βουτύρου στο γαλακτοκομείο, New educational program called "Agricultural Development counter ", New "work program" for payment of student fees.
Extent: 4 σελ.
Publisher: Αμερικανική Γεωργική και Βιοτεχνική Σχολή
Language: Ελληνικά, Αγγλικά
URI: http://archives.afs.edu.gr/handle/5000/1243
Εμφανίζεται στις Συλλογές:Ο Σπορέας

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
Ο Σπορέας 1977 τεύχος 3.pdf3.2 MBAdobe PDFThumbnail
Προβολή/Ανοιγμα


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons Creative Commons