Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://archives.afs.edu.gr/handle/5000/1243
Citation: | Ο Σπορέας, 1977, τχ. 3, Φεβρουάριος-Μάρτιος |
Description: | Απόφοιτοι Σχολής, Υφαντική (Τμήμα Οικοκυρικής), Ανάπτυξη Κέντρου Χειροτεχνίας, Η παραγωγή παγωτού και βουτύρου στο γαλακτοκομείο, New educational program called "Agricultural Development counter ", New "work program" for payment of student fees. |
Extent: | 4 σελ. |
Publisher: | Αμερικανική Γεωργική και Βιοτεχνική Σχολή |
Language: | Ελληνικά, Αγγλικά |
URI: | http://archives.afs.edu.gr/handle/5000/1243 |
Εμφανίζεται στις Συλλογές: | Ο Σπορέας |
Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
Ο Σπορέας 1977 τεύχος 3.pdf | 3.2 MB | Adobe PDF | Προβολή/Ανοιγμα |
Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons