Please use this identifier to cite or link to this item: http://archives.afs.edu.gr/handle/5000/1243
Citation: Ο Σπορέας, 1977, τχ. 3, Φεβρουάριος-Μάρτιος
Description: Απόφοιτοι Σχολής, Υφαντική (Τμήμα Οικοκυρικής), Ανάπτυξη Κέντρου Χειροτεχνίας, Η παραγωγή παγωτού και βουτύρου στο γαλακτοκομείο, New educational program called "Agricultural Development counter ", New "work program" for payment of student fees.
Extent: 4 σελ.
Publisher: Αμερικανική Γεωργική και Βιοτεχνική Σχολή
Language: Ελληνικά, Αγγλικά
URI: http://archives.afs.edu.gr/handle/5000/1243
Appears in Collections:Ο Σπορέας

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ο Σπορέας 1977 τεύχος 3.pdf3.2 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons