Please use this identifier to cite or link to this item: http://archives.afs.edu.gr/handle/5000/1311
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.date.accessioned2017-01-05T11:02:33Z-
dc.date.available2017-01-05T11:02:33Z-
dc.date.issued2017-01-05T11:02:33Z-
dc.identifier.citationΟ Σπορέας, 2014, τχ. 77, Φθινόπωροen_US
dc.identifier.urihttp://archives.afs.edu.gr/handle/5000/1311-
dc.descriptionΣύγχρονες Γεωργικές Πρακτικές: το Νέο Πρόγραμμα του Perrotis College, Δρ. Χρήστος Κολυμπίρης, Εκδήλωση της ΑΓΣ στην Ουάσινγκτον, Πράσινη Σημαία Οικολογικών Σχολείων, Βραβείο Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας σε Μαθητές της ΑΓΣ, Συνέντευξη της Δρ. Κυριακής Ζηνοβιάδου, Μέρα Μαγιού, Νέες καλλιέργειες, Συνταξιοδότηση της κ. Randall Warner, Τριήμερο Εκδηλώσεων Διατροφικής Ενημέρωσης στο Perrotis College, Πρόγραμμα Study Abroad του Perrotis College, Συνεργασία της ΑΓΣ με Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ, Συνεργασία του Τμήματος Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Συμβουλευτικής με το ξενοδοχείο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης.en_US
dc.format.extent12 σελ.el_GR
dc.languageΕλληνικάel_GR
dc.publisherΑμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκηςel_GR
dc.rightsAttribution-NonCommercial 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/*
dc.subjectΑμερικανική Γεωργική Σχολή (Ελλάδα) - Ο Σπορέας - Φθινόπωρο 2014el_GR
dc.subjectAmerican Farm School (Greece) - The Sower - Fall 2014en_US
dc.subjectΚολέγιο Περρωτής (Θεσσαλονίκη, Ελλάδα)el_GR
dc.subjectPerrotis College (Thessalonike, Greece)en_US
dc.subjectΠεριβαλλοντική προστασίαel_GR
dc.subjectEnvironmental protectionen_US
dc.subjectΤεχνολογία τροφίμωνel_GR
dc.subjectFood technologyen_US
dc.subjectWarner, Randallen_US
dc.subjectΖηνοβιάδου, Κυριακήel_GR
dc.subjectΠαντελιάδης, Παντελής, -2022el_GR
dc.subjectRyding-Beltes, Joannen_US
dc.subjectΑποστολίδης, Τάσοςel_GR
dc.subjectΚανέλλης, Πάνοςel_GR
dc.subjectΒέργος, Ευάγγελοςel_GR
Appears in Collections:Ο Σπορέας

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ο Σπορέας 2014 τεύχος 77.pdf1.1 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons